Gastenboek

Nieuw bericht plaatsen

* verplichte velden

Door Rijks op 21-06-2013 om 16:49

Meneer G. Pot,
Kent u zelf de verkeersregels dan niet!???? Het is logisch dat ze voor de scholen wel verkeersregelaars hebben. En fouten maken is menselijk, of wilt u beweren dat u NOOIT een foutje maakt.
Als u klachten heeft waarom doet u dan mee? Loop dan niet!

Door organisatie op 21-06-2013 om 15:42

Vanavond starten wij om 18:45 uur in één grote bonte stoet vanaf het Raadhuisplein, door Stadskanaal, richting de atletiekbaan, daar worden de muziekkorpsen ingevoegd en zullen wij ca 19:30 uur vertrekken richting centrum, alwaar onze Burgermeester mevrouw Galama het bloemendefilé zal afnemen (ca 20:15 uur), aansluitend zal muziekvereniging DOS uit Ulrum en muziekvereniging Noordenveld uit Roden nog een kleine Taptoe verzorgen! (ca 20:30 uur)

Komt allen en laten we er een geweldoge happening van maken.

Het zal op de wegen rond het centrum van Stadskanaal wel druk worden, houdt daar aub rekening mee, ga op tijd van huis, bij voorkeur per fiets. Mocht U per auto komen, volg dan a.u.b. de instructies van de verkeersregelaars op, zij staan er voor de veiligheid van de wandelaars en het publiek en om het verkeer in goede banen te leiden.

Nu alleen nog hopen dat de regen, vanaf 18:30 uur voor Stadskanaal rechtsaf gaat

Tot vanavond

Door moi op 21-06-2013 om 15:38

leuk al tijd

Door Jolanda op 21-06-2013 om 10:26

Op welke manier is het kenbaar gemaakt dat de a4d op donderdagavond niet door is gegaan? Op de website is namelijk alleen te vinden dat het gezien de weersverwachting wel door zou gaan.

Door organisatie op 21-06-2013 om 09:29

Dapper van de wandelaars, die de 5 en de 15 km gelopen hebben!
Vlak voor half zes ben ik op het plein aan gekomen en trof hier geen 15 km lopers aan, mijn gedachte hierin was, deze lopers zijn er niet, of zijn al vertrokken. dat er fouten in de 15 km route zitten, betreuren wij, hier gaan wij volgend jaar nog beter op controleren, BELOFTE
Dat er niets of niemand meer op het plein aanwezig was, heeft alles te maken met het afgelasten van de donderdagavond. Mocht er door de organisatie minachting bestaan voor de 15 km wandelaars, dan had de organisatie de 15 km niet in haar wandelprogramma opgenomen.
En ja, ook wij kwamen er gaande weg de avond achter dat er achteraf wel gelopen had kunnen worden, maar de organisatie heeft in het kader van de veiligheid de boel afgeblazen.

Door de jaren heen proberen wij een diversiteit in route's aan te brengen, waardoor het inderdaad zo kan zijn dat er niet langs bepaalde instelling wordt gelopen, volgend jaar, nieuwe ronden, nieuwe kansen

Door organisatie op 21-06-2013 om 09:16

Nadere uitleg inzake afgelasting avond4daagse donderdag avond.
In overleg met politie en coördinator verkeersregelaars hebben wij op het allerlaatst moment besloten om donderdagavond af te lasten. Ook wij hebben meerdere malen per dag en zeker op het laatst, o.a. Buienradar gecheckt, deze gaven ons niet de geruststelling dat het deze avond vrij zou blijven van onweer. Zeker gezien de route van 10 km, welke door het Vledderbos ging, vonden wij het daarom niet verantwoord om te lopen, uiteindelijk gaat veiligheid boven alles en al helemaal als het om kinderen gaat!!
Wij als organisatie hebben liever 100 klachten over de afgelasting dan 1 telefoontje over een ongeluk.
Wij danken jullie voor alle reactie's en we gaan er morgen met elkaar een leuke slotavond van maken!

Door Loes Knigge op 21-06-2013 om 08:06

Gisterenavond zijn wij en nog een paar mensen wel gestart met de 5 km van de wandel- vierdaagse ondanks dat het werd afgelast.Zo gingen we met de routebeschrijving in de hand dapper op weg.
Naar mijn mening had het wel door kunnen gaan want vanaf kwart over 6 was het de hele tijd droog en goed weer.Wij hebben weer een leuke wandelavond gehad op naar de laatste dag.Groet van Loes

Door bram wijbenga op 20-06-2013 om 22:11

wat die meneer uit maarswold niet weet dat de routes van de 5 en 1o km dit jaar als door een ander zijn gemaakt en gecontroleerd en zelfs gelopen en dat we dit jaar bij alle bejaardenhuizen zijn langsgekomen en ook de bloemenhulde vrijdagavond komen we voor maarsheerd langs.dus meneer uit maarswold beter je huiswerk doen en we komen ook bij de maarswolder voor zijn huis langs.

Door G. Pot op 20-06-2013 om 21:53

Vanavond gestart voor de derde 15 km tezamen met nog 2 andere wandelaars. Het regende dat het goot, waar deze 3 wandelaars zich echter niets van aantrokken. In tegenstelling tot de eerste 2 dagen was er vanavond tijdens de start niemand van de organisatie aanwezig. Bij de finish heb ik trouwens ook niemand aangetroffen. De reden???? Mij bekruipt het gevoel dat de 15 km voor de organisatie er maar een beetje bijhangt, ook gezien de fouten in de routes en het ontbreken van verkeersregalaars voor deze 15 km lopers. Ja natuurlijk zijn de 15 km wandelaars ver in de minderheid, maar m.i. verdienen ze wel aandacht en wat ik vanavond ervaren heb is minachting.

Door HB op 20-06-2013 om 21:34

Waarom komt de route niet door de vogelbuurt ?

Lees hier ons oude gastenboek.